Въртеливо-постъпателни

 • NORMSTAHL

  Като елегантно решение за всеки гараж може да сe използват повдигащи се гаражни врати тип „Летящо крило”, които са леки и удобни за обслужване. Гаражните врати на немската фирма NORMSTAHL са с 10 години гаранция. Вратите са произведени от профилирана стоманена поцинкована ламарина с полимерно прахово покритие.

  Вратите NORMSTAHL са проектирани и произведени в съответствие с най-новите европейски стандарти. Сравнени с подобни типове врати на останалите производители, вратите NORMSTAHL предлагат следните предимства:

  По-голяма сигурност. Опасността от нараняване е практически изключена благодарение на новите покрития на крилото на врата и рамката, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката.

  Перфектна защита. Маншоните, които закриват връзките на пружината, не позволяват допир или случайно хващане на пружините и подвижните части на повдигащият механизъм, което е особено полезно за защита на децата. Безопасността на вратите е проверена от TUV.

  Подсигуряване срещу скъсване. На мястото на една голяма пружина, вратите NORMSTAHL работят с множество малки пружини със същата сумарна сила. В случай на скъсване на пружина способността за надеждно и безопасно функциониране на вратата се запазва.

  Вратите могат да бъдат автоматизирани, като автоматиката която се използва е на фирмите ERREKA и SIMU и е пригодена за ръчно задвижване на вратата при липса на електрическо захранване. Автоматиката е окомплектована с много допълнителни възможности като светлинна сигнализация, осветление в областта на отваряне, автоматично затваряне на вратата след определено време, блокиране на вратата от фотоклетки при наличие на препятствие в зоната да движение на крилото, дистанционно управление. Предлагаме и гаражни врати тип ”Летящо крило” с вградена пешеходна врата.

 • Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

  Всичко говори за оригинала: Качество и безопасност, визия и комфорт и усъвършенстваната техника. Във всяка врата Berry на Hörmann се крие опитът от над 50-годишно ноу-хау в производството на гаражни врати.

  В разнообразието от мотиви определено ще откриете мечтаната врата за Вашия дом. Изберете на спокойствие вратата, за която мечтаете, с помощта на конфигуратора на врати: мотивът, повърхността, цветът. Разполагате с всички възможности.

  Добри причини да изберете вратите с въртеливо-постъпателен ход Berry на Hörmann

  • Защитени отвсякъде благодарение на умни детайли
  • Дълготрайни и оптимално обезопасени
  • Комфортно отваряне и затваряне
  • Надеждни чрез иновативно заключване
  • Комфортно извикване на информация за позицията на вратата
  • Сертифицирана сигурност
  • Отличен дизайн